Heb je interesse om ons natuurhuisje te huren?

Je kunt bellen of smsen 0624886303
Of mailen: Ik wil graag meer informatie

 

Het kost 299 euro per week voor 2 personen,  maar dan willen we graag dat je  ons huis schoon achterlaat voor de volgende huurder zodat je geen extra schoonmaakkosten hebt. Én even de wijn en andere zaken weer aanvult. Het huis is berekend op 4 personen. Willen jullie boeken voor meer dan 2 personen dan berekenen wij per persoon 25 euro per week extra.

Er mag in ons huisje niet worden gerookt..

In verband met eventuele allergieën ook geen huisdieren.

Wij willen graag een aanbetaling van 50 procent tot 8 weken van te voren, en het restant 4 weken voor aanvang van de huur.  Annuleren kan tot 6 weken van te voren. Wordt er binnen 4 weken voor aanvang van de huur geannuleerd, dan wordt er geen geld meer teruggestort…!

De ervaring leert dat je hier heerlijk kunt slapen, wat natuurlijk ook al een feit is om goed te ontspannen. De bedden zijn goed, bij zon heerlijk buiten naar het meer of fietsen of vissen of..of..

En bij slecht weer ( wat natuurlijk ook overal wel eens voor komt) niet in een natte voortent, maar gewoon lekker binnen. Spelletje doen, tv kijken, videootje, stokbrood met kaas en een glas wijn.  Vréselijk 🙂

 

 

Luieren onder een boom